Viteză şi adrenalină pe Hungaroring pentru copii din Raza Speranței

rokstories4

A fost primul an în care s-a reuşit, ca 8 adolescenți din programul Raza Speranței să poată lua parte în ultimul weekend la cel mai mare eveniment automobilistic din Ungaria,

organizat  pe Hungaroring pentru  copiii bolnavi de cancer şi leucemii. Scopul era, dincolo de  experimentarea  mașinilor reale de raliuri, de a oferi tinerilor care se luptă cu boala emoții intense odată cu accelerarea automobilelor pe pista de raliuri.

 

Tinerii au avut marea bucurie de a testa maşinile special pregătite pentru raliu, piloții împărtășindu-le cu plăcere pasiunea lor legată de viteză și secretele în privința câștigării renumitelor concursuri internaționale. Unii dintre copiii și adolescenții prezenți s-au antrenat atât de bine în emoțiile acestui sport, nivelul adrenalinei fiind atât de ridicat încât după a doisprezecea mașină testată erau de neobosit.

Cel mai mare succes însă l-au avut mașinile de curse Lotus cu piloții din lotul naţional feminin al Cupei Lotus Ungaria,  micii vitezomani înghesuindu-se să testeze și  puterea acelor mașini.

Ne bucurăm că tinerii din Raza Speranţei au avut șansa să trăiască intens fiecare  tură de raliu de pe pista Hungaroring, să întâlnească piloţii profesioniști cu care să-și împărtășească  pasiunile, și ne bucurăm totodată că au fost prezenți într-un asemenea loc în care unii ajung doar în vise. Iar menirea adulţilor, a noastră tuturora care suntem cu toţii răspunzători pentru ei, este să menţinem vie speranţa lor de a mai putea retrăi asemenea momente şi să împlinim visele lor.

Hungaroring
Hungaroring
Hungaroring
DSC_0469
DSC_0087
DSC_0222
DSC_0298
DSC_0305
DSC_0313
DSC_0314
DSC_0364
DSC_0464
DSC_0494

Contact

Fundaţia Hans Lindner
Programul Raza Speranţei
Str. Ceahlaului nr. 38
Loc.Satu Mare
Jud.Satu Mare
Cod postal 440043
Romania
Tel.:0261- 715136
Fax.:0261- 715136
Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.